مطالب علمی آموزشی و ثتبی | بلاگ شخصی حسین مرادی راد

مطالب فنی | علمی | آموزشی | حقوقی | ثبتی | شرکت ها و برند تجاری

مطالب علمی آموزشی و ثتبی | بلاگ شخصی حسین مرادی راد

مطالب فنی | علمی | آموزشی | حقوقی | ثبتی | شرکت ها و برند تجاری

تمامی مطالب حقوقی و ثبتی در ایران را در این وبلاگ پوشش میدهیم

مدیریت وبلاگ : حسین مرادی راد
مدیریت مطالب: علی امیرحسینی

معرفی همکاران معتبر جهت انجام امور ثبتی:

موسسه کاردان ارقام

هزینه دریافت کارت بازرگانی

چهارشنبه, ۱۸ تیر ۱۳۹۹، ۰۴:۰۰ ب.ظ

یکی از وسیع ترین اقدامات برای کسانی که می‌خواهند در مرحله فی مابین المللی به کار تجاری و اقتصادی بپردازند دریافت کارت بازرگانی میباشد . دارندگان این کارت از جمله حقیقی وواقعی و حقوقی می‌توانند در مسئله تجارت , صادرات و واردات جنس در چهار چوب قانون ها کار کنند .

در صورتی‌که اشاره شوید قابلیت و امکان اخذ کارت بازرگانی برای افراد حقیقی و واقعی و حقوقی موجود است ( اعتنا داشته باشید که هر شخص از جمله حقیقی و واقعی یا این که حقوقی , صرفا مجاز به داشتن یک کارت بازرگانیست . همینطور برای هر واحد ملکی یک کارت بازرگانی صادر می‌گردد . ) و اشخاصی که درخواست کننده اخذ این کارت می‌باشند از جمله حقیقی وواقعی و حقوقی باید قوانینی را احراز کنند . بطور نمونه برای شرکتهای ; عدم تجربه ورشکستگی به تقصیر , داشتن محل کسب مطلوب با حرفه کار ( ملکی یا این که استیجاری ) و ارائه دفترها رسمی و اظهارنامه ثبتی واجب است .

برای افراد حقیقی وواقعی هم درخواست کننده بایستی در طول مبادرت جهت دریافت کارت بازرگانی ۲۳ سال داشته باشد و در صورت مرد بودن باید کارت پایان سرویس و یا این که معافیت ارائه کند . همینطور ارائه مدارکی بر طبق داشتن سه سال سوابق فعالیت‌های تجاری یا این که تولیدی به تأیید دو نفر از دارندگان کارت بازرگانی یا این که داشتن گواهی جواز ساخت صادره یک کدام از وزارتخانه مورد نظر الزامی است . ارائه سند عدم سوء پیشینه کیفری هم اضطراری است .

ضمنا دارا بودن اکانت سرازیر دارای اعتبار نزد یکی‌از بانک‌های دلیل مملکت نداشتن ارتباط استخدامی با سازمان‌های مدنی و عدم ورشکستگی هم از موقعیت اخذ کارت بازرگانی برای افراد واقعی می‌باشد .

اعتنا داشته باشید که کارت بازرگانی وقتی که اولین بار برای افراد صادر می‌شود 1سال اعتبار دارااست و بعداز گذشت این برهه زمانی با تقاضای فرد درخواست کننده قابل تمدید هست .

یکی مهم ترین نکاتی که بایستی درباره با اخذ کارت بازرگانی بدانید , این است که اخذ کارت بازرگانی برای پرسنل تمام وقت و قانونی دولت قابلیت و امکان پذیر نمی‌باشد .
هزینه دریافت کارت بازرگانی چقدر است؟

در جواب به پرسش بایستی اعلام‌کرد با اعتنا به این که اخذ کارت بازرگانی نیاز به دریافت وضعیت و کامل شدن مدارک بخش اعظمی است , نمیتوان مبلغ مشخصی را برای این خواسته معین نمود .

ولی با اعتنا به اعلام اتاق بازرگانی و صنعت های و معادن کشور‌ایران در سامانه قانونی این راءس مخارج حق صادر شدن و تمدید کارت بازرگانی و عضویت اتاق بازرگانی به شرح پایین می‌باشد :
حق صادر شدن و تمدید کارت عضویت اتاق و کارت بازرگانی :

الف : مبلغ 440/000 ریال بابت حق صدورویاتمدید کارت .

ب : مبلغ 50/000 ریال بابت ابطال تمبر برای تمدید کارت .

ج : مبلغ 100/000 ریال بابت ابطال تمبر برای صادر شدن کارت .

د : برای کارتهای بازرگانی صدوری مبلغ 2/000/000 ریال علاوه بر مبالغ رقم خورده اخذ خواهد شد .
مبلغ حق عضویت اتاق بازرگانی برای یک سال به شرح ذیل می‌باشد :

سرمایه اول تا 300/000/000 ریال 2/500/000 ریال

از 300/000/000 تا 2/000/000/000 ریال 400/000/000 ریال

از 2/000/000/000 ریال به بالا 500/000/000 ریال

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۹/۰۴/۱۸
علی امیرحسینی

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی