فرآیند ثبت شرکت در مراغه
امروزه , سازه به عوارض مختلف ثبت کردن شرکت گزینش هوشمندانه ای است . شما از روش ثبت نمودن شرکت یک کار قانونی و رسمی خواهید داشت و اعتبار بیشتری نیز کسب مینمایید . با ثبت شرکت تمام جزئییات از جمله میزان سرمایه , میزان سهام و . . به صورت مکتوب و رسمی در اساسنامه شرکت و مابقی سندها قید میگردد و اگر که مشکلی دربین اعضا و افراد ثالث پیش بیاید , فرآیند حل اختلاف دوچندان بی آلایش خیس از هنگامی خواهد بود که شراکت فردی باشد .
از منظر دیگر ثبت شرکت به سوی شراکت اعضا هم تاثیرگذار است و اطمینان بیشتری به همراه دارااست . چون در صورت شراکت با فرد ممکن است قراردادها شفاهی باشد و حتیدر صورت کتبی بودن پشتیبان محکمی نداشته باشد در حالی که وقتی که اعضا در قالب یک شرکت با همدیگر شراکت نمایند , میزان سهم الشرکه یا این که سهام و طریق تقسیم سود و ضرر و زیان و بقیه مساله مالی و حقوقی به صورت مدون به ثبت رسیده و امکان پیگیرد رسمی دارااست . این فرمان در صورت پیدایش اختلاف با افراد ثالث هم درستی می نماید و نگهدارنده منافع شرکا و هم افراد ثالث و طرف قرارداد با شرکت است .
علاوه بر این , در بخش اعظمی از مورد ها امتیازات و اعتبارات مدنی , گونه های وام های بانکی و مجوزهایی که برای انجام عمل های گوناگون الزامی است صرفا یگانه موسسات ثبت شده میباشد و افراد واقعی از چنین مزایایی منفعت مند میباشند .
با ثبت کردن شرکت قابلیت شرکت در مناقصات و مزایدات قانونی برایتان مهیا خواهد شد .
موادسازنده کلی تشکیل دهنده شرکت :
درحال حاضر با دقت به مزایای متفاوت ثبت شرکت , این سوال مطرح می شود که چهگونه میتوانیم شرکت تشکیل دهیم ؟ ذیلاَ به بررسی موادتشکیل دهنده کلی تشکیل دهنده شرکت میپردازیم .
اولیه : همیاری دو یا این که تعدادی نفر
شرکت , بایستی دارنده دست کم ( دو عضو ( باشد و هر کدام چیزی به شرکت بیاورد که روی نیز , سرمایه شرکت را تشکیل دهد . طبق ضوابط کشورایران , شرکت با سهیم واحد رسمی نیست . اما صحت دارد که در دستمزد دولتی , شرکت جز با همیاری دستکم دو نفر بهوجود نمی آید , البته در دستمزد تجارت , با اعتنا به شخصیت حقوقی شرکت , اوضاع قدری گوناگون است . به صورت نمونه , ( شرکت سهامی یگانه ( دستکم با همیاری سه نفر تشکیل می شود و راجعبه ( موسسات سهامی عام ( , شرکت با همیاری دست کم پنج نفر سهامدار تشکیل می شود .
دوم : آوردن حصه
هرمورد از شرکاء , می بایست حصه ای تحت عنوان ( آورده ( به شرکت بیاورند و سرمایه شخصی هر کدام از شرکاء با آورده های دیگر شرکاء , ( سرمایه شرکت ( را تشکیل خواهد اعطا کرد .
سوم : کسب سود و تقسیم آن
از خصایص اکثر شرکت , این است که انگیزه از تشکیل آن جستجوی سود و تقسیم آن در بین شرکاست . شرکاء ممکن است متضرر نیز بشوند که در اینحالت , می بایست در ضرر و زیان وارده هم شریک باشند .
قابل ذکر است سود بایستی جنبه ( دنیوی ( داشته باشد و شرکت نمی تواند برای علم آموزی ثواب معنوی تشکیل شود . براین اساس , موسسه ای که انگیزه کلیدی آن , علم آموزی سود دنیوی نباشد , بلکه با هدف ها آدم از صمیم قلب , فرهنگی یا این که ورزشی و امثال آن تشکیل شود , چه بسا در صورتیکه به اعضایش , سود دنیوی غیرمستقیمی نیز برساند , موسسه غیرتجاری تلقی می شود . به عبارت دیگر , موسسه غیرتجاری به قصد بردن سود و تقسیم آن در بین اعضاء تشکیل نمیشود , اگرچه ممکن است به صورت فرعی و غیرمستقیم , سودی هم قسمت اعضاء نماید .