ثبت کمپانی تعاونی توزیع
همان طور که مراعات میشود , تعاونی ها ممکن است به صورت تعاونی ساخت یا این که تعاونی توزیع کار کنند . ما درین مقاله قصد داریم تا راجعبه ثبت کمپانی تعاونی توزیع اطلاعاتی را در اختیار شما درخواست کنندگان متشخص ارائه دهیم . خواننده گان با شخصیت , برای دریافت اطلاعات بیشتر درین ارتباط میتوانند با کارشناسان خبره تفکر برتر تماس نتیجه ها کنند و یا این که مقاله ها پایین را مورد مطالعه قرار دهند :
- ثبت کمپانی تعاونی ایجاد
- ثبت کمپانی تعاونی مصرف
- وضعیت تشکیل و ثبت کمپانی تعاونی چه میباشد
کمپانی تعاونی توزیع :
طبق ماده 1 راهبرد تشکیل تعاونی ها , شرکتهای تعاونی در یک قسمت بندی کلی مبتنی بر دسته کار به 2 مدل تقسیم میشوند : 1 ) تعاونی های ساخت ; 2 ) تعاونی های توزیع .
تعاونی های ساخت , دربرگیرنده تعاونی هایی است که در کارها مرتبط با کشاورزی , دامداری , دامپروری , رشد و صید ماهی , شیلات , صنعت , معدن , عمران شهری و روستایی و عشایری و نظایر این ها عمل میکنند . تعاونی های ساخت در همه حق تقدم ها و حمایت های مرتبط با تعاونی ها حق تقدم داراهستند . در تعاونی های ایجاد , عضو بایستی در تعاونی به عمل اشتغال داشته باشد .
و البته شرکتهای تعاونی توزیع در کارها مرتبط با تهیه و تنظیم و توزیع متاع , آرامبخش , سرویس ها و بقیه نیازهای اعضاء کار می نمایند . این مدل از موسسه ها گونه های گوناگونی دارا هستند و انگیزه تمام آنان این است که با مرغوب ترین کیفیت و مطلوب ترین ارزش احتیاجات اعضاء خویش را برآورده سازد . در واقع این موسسه شرکت های , نیاز شغل ها تولیدی و یا این که مصرف کنندگان اعضاء خویش را با اعتنا به مصالح همگانی , جهت کاهش هزینه ها و ارزش ها تامین میکنند .
آن مدل از شرکت ها تعاونی که عمل آنها , تواماَ ( تولیدی و توزیعی ( باشد را کمپانی تعاونی تولیدی و توزیعی نامند .
غیر از این دو مدل تعاونی , در تبصره 2 ماده 8 ضابطه ذکر شده , از تعاونی های یکسری منظوره هم نام برده شدهاست . خواسته از این تعاونی ها , تعاونی هایی است که ترکیبی از ایجاد و توزیع دارا هستند مثلاَ کمپانی تعاونی که با انگیزه عمران روستایی یگانه و تنظیم آذوقه برای ساکنین به عبارتی ده تاسیس شده است . در چنین شرکتی که عضویت آن برای تمامی ساکنین ده آزاد است , داشتن عضو غیرشاغل مجاز است ولی هیئت مدیره و رئیس استدلال می بایست از دربین اعضای مشغول به کار گزینش شوند .
• سرمایه تعاونی
مسئولیت مالی اعضا محدود به میزان سهم آن ها در تعاونی است مگر شرط مغایر در قرارداد . دستکم سرمایه برای تشکیل کمپانی تعاونی نباید از آبادی درصد سپرده گذاری مایحتاج پایینتر باشد و درصورتی که در بقیه مقررات و ضوابط برای مسئله عمل دستکم میزان سرمایه رقم خورده باشد رعایت آن الزامی است .
• ثبت کمپانی تعاونی
انجام این فعالیت مشروط به ارائه جواز وزارت تعاون است . بعداز مراجعه بهاین سازمان و ارائه طرح توجیهی و تقاضای تاسیس کمپانی , در حالتیکه با خواهش موافقت گردد , موافقت طومار تشکیل صادر میشود . قابل ذکر است طرح توجیهی , دربرگیرنده ابلاغ ضرورت تاسیس تعاونی و ذکر عارضه ها توجیهی , بر اساس کارها تحت میباشد :
1 - تناسب مقاصد تشکیل تعاونی با اهداف و برنامه های تصویب شده دولت .
2 - تعداد و مشخصالت داوطلبان , سابقه و مهارت های آنها در حرفه های کار متبوع .
3 - مبلغ اضطراری التادیه ( پولی که برای خرید هر سهم بایستی پرداخت گردد . این مبلغ نباید از یک سوم بها هر سهم پایینتر باشد ) .
1 - جواز سازمان تعاون
2 - اساسنامه مورد ثبت کمپانی تعاونی
3 - دعوت طومار تشکیل اولی مجمع همگانی معمولی
4 - صورتجلسه اولی مجمع همگانی معمولی نشانه بر ثبت اساسنامه و اننتخاب اولین هیات مدیره و بازرس یا این که بازرسان
5 - رسید پرداخت سرمایه کمپانی طبق اساسنامه به صندوق تعاون
6 - لیست اسامی و امضاء حاضرین در اولی مجمع همگانی معمولی
7 - لیست اسامی و ویژگی ها و آدرس اعضاء اولی هیات مدیره و بازرس یا این که بازرسان
8 - قبولی کتبی اعضاء اولین هیات مدیره و بازرس یا این که بازرسان
9 - صورتجلسه اولی هیات مدیره نشانه بر گزینش مدیر و نایب مدیر و منشی هیات مدیره گزینش صاحبان امضاء مجاز