ثبت شرکت تولید لوازم و تجهیزات اداره جات
تجهیزات اداری , به کلیه امکانات و لوازمی که معمولا در اداره ها و دفترها کسب و عمل مورد به کار گیری قرار میگیرد , گفته می شود و می توان اعلامکرد امروزه امکانات و اتومبیل های اداری به یکی بخشهای مهم و لازم یک محل کار امروزی تبدیل شدهاست . این امکانات از ابزارهای معمولی مثل گیره برگه , سوزن , منگنه , ترک کن , کلاسور ( نوشت افزار ) , منگنه , مداد ( نوشت افزار ) و ورقه گرفته تا ماشبن های اداری پیشرقته که کار هر سازمان و شرکتی سوای وجود آنان نا ممکن است را دربرگیرنده می شود . از این رو امروزه موسسات بخش اعظمی دراین مورد سرگرم به کار میباشند . قانون ها تاسیس و ثبت کمپانی ساخت اثاثیه اداری مثل هر روند دیگری بر مبنا فوانینی یگانه و ویژه هست .
تعیین اسم کمپانی ایجاد اسباب و اثاث اداری :
تعیین اسم کمپانی , یکی پیش نیازهای اساسی و حیاتی جهت به ثبت رساندن کمپانی میباشد . این گزینش برای آغاز کار زیاد دارای اهمیت میباشد , به دلیل آن که نشان دهنده دسته کار و کمپانی میباشد و گزینش آگاهانه آن سبب می شود تا اسم کمپانی شما در ذهن ها مخاطبین باقی بماند . در گزینش اسم کمپانی ایجاد اثاثیه اداری , اضطراری است نکات زیر را در حیث داشته باشید :
- دارای پیشینه ثبت نباشد .
- دارنده مضمون و مطابق بافرهنگ اسلامی باشد .
- کلمه و واژه ی بیگانه نباشد و پارسی باشد .
- جهت انتخاب نام کمپانی دستکم تعداد سیلاب ها 3 سیلاب است .
- لاتین نباشد .
- از تیتر های محققان و کاشفان در عصر حاضر گزینش نشود .
- در گزینش اسم کمپانی حتماَ بایستی از نام یگانه استعمال شود .
- برای تعیین اسم کمپانی , نباید از لغت ها کلیشه ای و خسته کننده بهره برد .
- استعمال از اسامی شهرها و رنگ ها و عدد ها در نام کمپانی مانعی ندارد ولی این لغات جزو نام کمپانی شمرده نمیشوند و نام کمپانی می بایست غیر از این کلمه ها مشتمل بر سه واژه و کلمه باشد .
- افراد حقوقی که نام نویسی پیشنهادی آنها نیازمند گرفتن مجوز از مراجع ذیصلاح است بایستی پیش از ارایه تقاضای ثبت تاسیس به منبع ثبت شرکت های , به شکل مقتضی نسبت به گرفتن مجوز مبادرت و به پیوست مدارک تسلیم کنند .
برای کار در مورد ساخت اسباب اداری , چه دسته شرکتی ثبت کنیم؟
موسسات تجاری گونه های متمایز داراهستند که عبارتند از :
1 - کمپانی سهامی ( عام – مختص ) 2 - کمپانی وفادار محدود 3 - کمپانی تضامنی 4 - کمپانی نسبی 5 - کمپانی مختلط سهامی و غیرسهامی 6 - کمپانی تعاونی
تعیین مدل کمپانی تاثیر متعددی بر طریق همت کمپانی و رابطه دربین شرکا داراست . طبق آمارهای قانونی سازمان ثبت موسسه ها , از دربین گونه های قالب شرکت های , اکثریت کمپانی هایی که دراین سازمان به ثبت رسیده اند , از دو مدل کمپانی متعهد محدود و شرکتهای سهامی می باشند . ذیلاَ به تشریح این گونه از شرکت های میپردازیم :
ثبت کمپانی سهامی مختص :
کمپانی سهامی مختص شرکتی است که تمام سرمایه آن بوسیله موسسین تامین میشود . در کمپانی سهامی یگانه مجمع همگانی موسس نیست و تعداد شرکای آن کمتر از کمپانی سهامی عام است . این مجموعه , به طور کلی محدودیتی برای کار ندارد و قانونگذار کمپانی سهامی را اگر چه کار آن تجاری نباشد کمپانی بازرگانی و تجاری محسوب می کند .
موقعیت واجب جهت ثبت کمپانی سهامی مختص به قرار زیر است :
1 . دست کم 3 نفر عضو مهم در کمپانی که به سن رسمی رسیده باشند . ( 18 سال تمام )
2 . دستکم سرمایه کمپانی 1 . 000 . 000 ریال باشد .
3 . در بدو تاسیس دست کم 35 % سرمایه به صورت نقدی می بایست به اکانت کمپانی تودیع شود .
4 . در صورت سرمایه غیر نقدی ( در صورت وجود ) بایستی به تفکیک روزنگار و در اظهارنامه منعکس گردد .
5 . سرمایه کمپانی صرفاَ به وسیله موسسین تامین می شود . موسسین کمپانی , نسبت به همه اعمال و اقداماتی که به خواسته تاسیس و به ثبت رسانیدن کمپانی انجام می دهند , مسوولیت تضامنی دارا هستند . تازمانیکه کمپانی به ثبت نرسیده است , صادر شدن صفحه سهم یا این که گواهینامه موقت سهم ممنوع است . در صورت تخلف امضاء کنندگان آنها , مسوول جبران خسارات افراد ثالث خواهند بود .
6 . اعضاء هیات مدیره می بایست دست کم از 2 نفر تشکیل گردد و اعضا و هیات مدیره بایستی دستکم دارای یک سهم باشند و اعضا و هیات مدیره نباید دارنده سوء پیشینه کیفری باشند