آیا میشود بعد از ثبت کمپانی هیچگونه فعالیتی نداشت ؟
همانگونه که میدانیم , موسسه ها طی 2 ماه از مورخ ثبت موظف میباشند نسبت به تشکیل پرونده میزان دارایی و پرداخت دو در هزار مبادرت کنند . در غیر این صورت مشمول جریمه مالیاتی شده و به میزان دو برابر مالیات ابتدایی یعنی چهار در هزار جریمه می گردند . جهت گزینش حوزه مالیاتی و تشکیل پرونده میزان دارایی می بایست به نزدیک ترین سازمان کارها مالیاتی مرتبط با موسسات رجوع نمایید و در محدوده حوزه پستی نشانی کمپانی , تشکیل پرونده بودجه دهید .
سوای گزینش حوزه مالیاتی , کمپانی توانا نخواهد بود در پایان سال مالی , عمل یا این که عدم کار خویش را به سازمان بودجه ارائه کند کهاین فرمان مشکلات مالی اکثری را برای کمپانی در ادامه خواهد داشت .
2 - کد اقتصادی کمپانی هم می بایست رقم خورده باشد و این مورد ربطی به عدم عمل آن ندارد . با کد اقتصادی حوزه مالیاتی معلوم می شود و تمام اوراق به به عبارتی حوزه مالیاتی بایستی ارسال گردد .
3 - هنگامی که کمپانی به ثبت رسیده ولی فعالیتی ندارد رئیس دلیل کمپانی یا این که وکیل او مکلف خواهد بود در پایان سال مالی و در مورخ 31/ 4 هر سال به حوزه مالیاتی کمپانی مراجعه و نسبت به تسلیم اظهارنامه مالیاتی سپید اقدامات اضطراری را انجام دهند .
4 - اگر اعلام عدم کار کمپانی , بیرون از مهلت مقرر ( یعنی 4 ماه اولیه سال ) باشد کمپانی مشمول جریمه مالیاتی خواهد شد . مثلا عدم عمل سال 89 ( نخستین فروددین ماه تا پایان اسفند 89 ) تا 31 تیرماه 90 و با تسلیم دفتر ها مالی و اظهارنامه مالیاتی عدم کار کمپانی صورت می پذیرد .
5 - عدم عمل کمپانی باید به صورت ظریف و معلوم به صورت کتبی و با مهر و امضا رئیس دلیل کمپانی به حوزه مالیاتی ذیربط ارسال شود .
6 - در طومار کتبی که به سازمان مالیات برای اعلام عدم عمل ارسال می شود می بایست مواقعی زیرا اسم کمپانی , شماره ثبت , کلاسه پرونده , مورخ عدم عمل قید شده و به مهر و امضا مدیرعامل کمپانی نیز رسد .
7 - درحالتی که فاکتور خرید و فروشی در مغایرت با مدارک مطرح شده به وسیله شرکتهای سوای عمل به سازمان مالیاتی ارائه شود , شرکتهای سوای عمل مشمول جریمه های سنگین وزن مالیاتی میگردند .
8 - صاحبان شغل ها افراد واقعی هم از این قاعده مستثنی نبوده و آنها هم بایستی عدم عمل خویش را به واحد مالیاتی ذیربط ارائه دهند .
9 - برای هر سال مالی بایستی مبادرت به اعلام عدم عمل کرد , به بیانی دیگر اعلام یک توشه عدم کار کمپانی برای کل حیات کمپانی کفایت نمیکند .
10 - اظهارنامه های بها افزوده بایستی به صورت صفر در مهلت مقرر تحویل داده شوند .
11 - در صورت قید آورده نقدی در اساسنامه , بایستی در اکانت بانکی و در اظهارنامه کارایی هم این زمینه منعکس گردد .
12 - پلمپ دفتر ها تجاری از سایر تکالیف افراد حقیقی وواقعی و حقوقی فاقد کار میباشد . دقت داشته باشید که پلمپ دفتر ها تجاری ارتباطی به کار یا این که عدم کار کمپانی ندارد . در صورتیکه که کمپانی فعالیتی نیز نداشته باشد جهت اعلام عدم عمل خویش به میزان دارایی , بایستی فاتر پلمپ شده خویش را به صورت سپید یا این که خالی به حوزه میزان دارایی کمپانی تسلیم کنند .
13 - در صورت عدم عمل , از هرگونه خرید و فروش بوسیله اعضا به اسم کمپانی دوری گردد , چون خریدهای فردی هم تحت عنوان کار کمپانی محاسبه می شود .
14 - خرید امکانات اگرچه جزئی برای انجام عمل در سال سپس جزء کار های کمپانی به حساب آورده می شود و قابل رهگیری است .
15 - شرکت ها غیرفعال در شرایطیکه مقررات مرتبط با موسسه ها غیرفعال را کاملا رعایت نمایند مالیاتی به آنها وابستگی نمی گیرد .
16 - اعلام عدم عمل کمپانی ناظر به پیشین میباشد و نمیتوان نسبت به آتی یا این که سال مالی بعد از آن اعلام عدم کار نمود .